VGZ

Uw zakelijke partner voor Gezond werkgeverschap
VGZ is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Wij zijn een professionele partner voor het realiseren van Gezond werkgeverschap binnen organisaties: een gezonde organisatie én gezonde medewerkers. Met focus op de thema's preventie, zorg en duurzame inzetbaarheid. Dit doen we voor organisaties in alle branches en van alle groottes.
 

Focus op Gezond werkgeverschap

Onze adviseurs hebben uitgebreide en deskundige kennis en ervaring op het gebied van zorg, preventie, inzetbaarheid, wet- en regelgeving en de markt. Zo kunnen we Gezond werkgeverschap in uw organisatie realiseren en borgen.
 

Meer dan zorg alleen

VGZ biedt meer dan alleen een zorgverzekering. Wij adviseren op het gebied van preventie, zorg en duurzame inzetbaarheid. En bieden bijpassende, effectieve verzekeringsproducten en -diensten.

Aandacht voor zorgverleners

Wij maken ons niet alleen hard voor de professionele zorgverlening, maar ook voor mantelzorgers. Want mantelzorg is vaak erg zwaar, vooral als de mantelzorger daarnaast ook werkt. Daarom kunnen zij met vragen terecht bij onze zorgadviseurs. En bieden we vergoedingen voor een mantelzorgmakelaar die het regelwerk overneemt en voor hulp in de huishouding of kinderopvang. Hierdoor heeft de mantelzorger meer tijd voor het zorgen én is de kans op uitval kleiner.

 

Op gebruik van deze website zijn de Gebruiksvoorwaarden en het Privacystatement van toepassing.