ALD Automotive

De wereld van mobiliteit is volop in beweging - Welkom in de nieuwe wereld van ALD Automotive 
 
De leasemarkt is sterk in beweging. Bedrijven zoeken nieuwe oplossingen. Duurzamer, slimmer en kostenefficiënter dan de oude oplossingen. Met aan de ene kant de behoeftes van de werknemer die in de leaseauto gaat rijden. Met aan de andere kant de behoeftes van de werkgever, de fleetowner. En met ALD Automotive die vernieuwend en professioneel op beide partijen inspeelt.
 
Onze missie is om vrijheid in mobiliteit te bieden. In een steeds complexere wereld eenvoud brengen. En voor ieder bedrijf met de juiste eigen mobiliteitsoplossing komen. ALD Automotive transformeert zich van autoleasemaatschappij tot aanbieder van totale mobiliteit. Met steeds meer flexibele leasevormen die echt keuzevrijheid bieden. Iedere dag opnieuw maken wij ons sterk om de mobiliteit van de toekomst dichterbij te halen en daarmee onze klanten te ondersteunen bij hun zakelijk succes.

In deze veranderende markt zitten we uiteraard niet stil. We richten onze blik op de toekomst en beseffen dat mobiliteit méér is dan alleen de auto. Daarom ontwikkelen we leasinginnovaties in ons ALD newmobility-aanbod en hebben we ons eigen ecologische ALD bluefleet-programma.

Op gebruik van deze website zijn de Gebruiksvoorwaarden en het Privacystatement van toepassing.